Contact
Mobil: +40 758 973 795
Telefon: (+36 1) 225-74-15

Fax: (+36 1) 207-37-26
E-mail: info@inter-tech.ro

Servicii clienți și informații
despre produse

Luni-Joi:
8.00-16.00 ore
Vineri:
8.00-14.00 ore

 

Despre

Proprietarul webshopului InterTech este firma InterElectronic Hungary Kft.

Firma InterElectronic Hungary Kft. furnizează soluţii complete, la cheie pentru industria electronică, în domeniile asamblării, producţiei, verificării, reparaţiilor. Pentru toate echipamentele furnizate de câtre firma noastră, oferim servicii complete, de la instalare până la trainingul aferent, cât şi serviceul în garanţie şi postgaranţie. Printre serviciile oferite amintim consultarea de specialitate, fabricarea unitatilor speciale de lipit sau implementarea completă a unor linii de producţie.

SERVICII
Pe lânga implementarea liniilor noi în unităţi, asigurăm cursuri IPC, dezvoltarea de echipamente unice, posibilitati de finanţare prin leasing, consultanţă de specialitate.

PRODUCŢIE
Pentru aria de producţie SMT/THT oferim echipamente pentru serii mici şi mari, începând de la staţii de lipit, sisteme de lipire selectivă, echipamente de lacuire, până la linii SMT complete.

ASAMBLARE
Pe lânga mesele de asamblare, oferim echipamente performante pentru înşurubare respectiv dozare şuruburi, inclusiv satisfăcând cererile pentru echipamente unicat.

VERIFICARE
Pentru o producţie de calitate coresunzatoare SMT/THT este indispensabilă folosirea a cel puţin unei lupe de masă, dar în principal al unui videomicroscop performant sau chiar a unui echipament AOI in-line.

REPARAŢIE
Vă oferim echipamente, unităţi complete pentru reparaţiile plăcilor SMT sau through-hole, atât pentru serii mici cât şi pentru serii mari.

PROTECŢIE ESD
Va oferim gamă completă de produse antistatice a mai multor producători, pentru depozitare, împachetare, podele sau copertine masa sau orice alt produs indispensabil acestei protecţii.

Bazat pe OpenCart
Inter-Tech Webshop pentru industria electronică © 2020